CHP’den ihraç edilen Yaşar Okuyan’dan ilk açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sözlerinin ardından CHP'den ihraç edilen Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

featured

Eski bakan Yaşar Okuyan katıldığı bir TV programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “Kılıçdaroğlu’na ben bunu bir sene önce masa kurulurken söyledim. Üç gün önce de hatırlattım ve ona bir dosya verdim. Meral hanımla ilgili bir dosya verdim. O kullanmayacak onu ben kullanacağım.” demişti.

Okuyan’ın sözlerine CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gelmiş, Kılıçdaroğlu “Bu iddialar doğru değil. Okuyan bana Sayın Akşener’le ilgili bir dosya vermedi” ifadelerini kullanmıştı.

Tartışmaların ardından Yaşar Okuyan CHP’den atıldı. CHP’den yapılan açıklamada  “Sayın Yaşar Okuyan’ın Cumhuriyet Halk Partisi ile ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

KILIÇDAROĞLU’NA ‘HELALLEŞME’ TEPKİSİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Okuyan hakkındaki haberlerle ilgili gazete haberlerini paylaşarak şunları söyledi:

“CHP’den kovuldum, ‘CHP’den ihraç edildim'”, bugünkü ulusal gazetelerde bu konu hakkında çıkan haberleri takdirinize bırakıyorum.

Demek ki neymiş. İyi demekle iyi olunmuyormuş. Helalleşme demekle de hukuk tesis edilmiyormuş. Önemli olan vatan savunması. Yılgınlık yok, mücadeleye devam.”

thumbnail
İlgili Haber

‘Akşener’ sözleri ile gündeme gelmişti… Yaşar Okuyan CHP’den atıldı

thumbnail
İlgili Haber

CHP’li Yaşar Okuyan’dan Meral Akşener’e: Elimde belgeler var, masayı dağıtırsan açıklarım

CHP’den ihraç edilen Yaşar Okuyan’dan ilk açıklama

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!