NATO’dan S-400 açıklaması

featured

Türkiye’nin S-400 sistemlerini denediğine ilişkin haberler üzerine NATO’dan açıklama geldi.

Bloomberg’de yer alan habere göre, ABD’nin ardından NATO’dan da Türkiye’nin S-400 hava savunma sistemleri denendiğine ilişkin açıklama geldi. E-posta üzerinden yapılan açıklamada, “Türkiye’nin S-400 hava savunma sistemleriyle ilgili yaptığı denemeler doğruysa, üzücü olur. Türkiye’nin alternatif çözümler bulmak için müttefikleriyle çalışması önemlidir” denildi. 

Açıklamada, “Sistem, müttefiklerinin uçak filosu sistemine risk oluşturabilir ve NATO müttefikleri arasında ilişkileri etkileyebilir. Bu Türkiye’nin ulusal bir kararı fakat S-400, NATO’nun hava ve füze savunma sistemlerine entegre edilemez” ifadeleri yer aldı.

PENTAGON KINAMIŞTI

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Jonathan Hoffman, Türkiye’nin S-400 sistemlerini denediğine ilişkin haberler üzerine, “Bu haberler doğru ise Savunma Bakanlığı bu testi güçlü bir şekilde kınıyor” açıklamasında bulunmuştu.

 

 

NATO’dan S-400 açıklaması

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Neymis nato denen suc örgütünün sistemine entegre edilemezmis. Etmek isteyen yok ki? natonun sistemine entegre calismak zorunda degil ki benim hava savunma sistemim. Sonucta türkiyeyi koruyacak. Benim hava savunma sistemim sizi ne ilgilendiriyor? Haa siz bize saldrimayi düsünüyor ve s-400 lerden dolayi bu ..oku yiyemiyorsunuz diye böyle zirvaliyorsaniz zirvalamanizin nedenini anliyoruz yoksa davranislariniz cok anlamsiz.

  2. Nato anladık kardeşim. Nato sistemine entegre edilemez. Zaten niyetimiz de yok. Senin fransızın rafael lerle akdenizdeki gemilerimizi bombalamasın, senin f 18 lerin, avacksların, grapenlerin bana saldıramasın diye alındı. Rusya da az çakal diil yalnız, bize ucuza geldi sistem. Aynı fiyata 2. yi de alsak süper olur valla.

  3. La adamlar memleketi iskal etmeyi kafalarina koymuslar, hirlayip duruyorlar. Patriyot ver..Parasini vereyim bana silah sat, o da yok..E ben savunma amacli ihtiyacimi baska yerden karsilayayim? Hayir, o da olmaz. Bu nasil istir böyle? Ugruna binlerce sehit verdigim yurdumun haracini mi verecem size? Kim ki sevr korkusu dangalakliktir der, Allah onun ocagini basina yiksin. Bu modern dünyanin alcak harac yiyici ülkelerinin bugün Ermenistanin saldirilari karsisinda üc maymunu oynamalkari bile, serefsizliklerinin en bariz ve en son örnegi degil mi?

  4. Nato veya “sözde” müttefik ABD zaten Türkiye’ye pislik yapmadıkları sürece Türkiye ne NATO için ne de başka bir ülke için hiçbir tehlike oluşturmaz. Toprak bütünlüğümüze göz dikilmedigi surece tabii.. 15 Temmuz’u da, öncesindeki kumpaslari da unutmayacağız ve buna neden olan ülkelerin güvenirliği yüzlerce defa denenmiştir. Bir TC vatandaşı olarak ülkemin ve milletimin yanındayım. Dilerim en kısa zamanda tam bağımsız olabiliriz. En büyük arzum da kendi ürettiğimiz uçaklarımızı ülkemizin semalarında uçarken görebilmek!! Birlik ve beraberliğimizi her daim korumalıyız..

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!