Fuat Uğur, Veryansın TV’deki o yazıyı önerdi: Tek tek anlatıyor

featured

Fatih Altaylı’nın konuğu olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun ilginç akrabalık ilişkilerini “Hepimiz Adem’den geldik” diye açıklaması üzerine Türkiye yazarı Fuat Uğur, Veryansın Tv’den Erdem Atay’ın yazısını önerdi.

Hakkındaki FETÖ’cü iddialarıyla ilgili Fatih Altaylı’nın konuğu olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun açıklamaları daha doğrusu “canlı yayın paslaşmaları” konuşulmaya devam ediyor.

Gazetecilikte “çanak soru” denilen sorularla geçiştirilen programda Kavuncu tek taraflı anlatımlarda bulundu.

Programı köşesine taşıyan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Kavuncu’unun “ilginç” akrabalık ilişkileriyle ilgili “Hepimiz Âdem’den geldik” sözleri üzerine Veryansın Tv yazarı Erdem Atay’ın Akrabalık ilişkisinin bu kadarı! ‘Hepimiz Adem’den gelmişizbaşlıklı yazısını işaret etti.

Uğur, “Veryansın tv adlı internet sitesinde Erdem Atay o akrabalık ilişkilerini, daha gün yüzüne çıkmamış olanlarını, içlerinde Meral Akşener’in de yer aldığı çok ama çok ilginç tesadüfleri ve hayatın doğal akışına hiç de uygun olmayan ilişki zincirlerini tek tek anlatıyor” ifadelerini kullandı.

Uğur’un yazısının satır başları şöyle:

Buğra Kavuncu geçen akşam zor zamanlarda FETÖ’yü kurtarma kurumu olarak kullanılan Habertürk’te Fatih Altaylı’nın karşısına oturtuldu.

Fatih Altaylı için bu saatten sonra bir karakter betimlemesi yapacak değilim. Artık siz tanıyorsunuz onu.

Ama ortada iyi hazırlanılmış, provalarının yapılmış olduğu belli bir tiyatro çalışması vardı.

Altaylı da kendisine biçilen rolün hakkını ziyadesiyle verdi.

Misal, Celal Eren Çelik ile Erdem Atay’ın ortak yazdıkları bir makaleden alıntı yaparak, Kavuncu’ya “Muammer Çalışkan sizin akrabanız mı?” diye sordu önce, ardından yazıyı okumaya başladı. “Hayatımda böyle saçma bir yazı görmedim” edasıyla okumasını sürdürürken aniden durup güldü ve soru sormayacağını söyledi.

Kavuncu ise pası almıştı. En “Taşı gediğine koyan adam” vurgusuyla, “Hepimiz Âdem’den geldik” cevabını verdi. Amerikan talk show programlarındaki gibi buralara kahkaha efekti koyabilirsiniz. Sonra da ciddileşerek dramatik bir yüz ifadesi takınıp “Beni ailemle yargıladılar, ailemde çok farklı fikirden insanlar var” diye dertlendi çocukcağız.

Kıyamam sana! Altaylı da hüzünlendi tabii, “Evet öyle” diye gereken manevi desteği verdi.

Bu manevi desteğin maddi karşılığı var mıdır bilemiyorum. Benim bildiğim Habertürk patronlarının bir yerlere hep borçlu olduğu.

Neyse, Veryansın tv adlı internet sitesinde Erdem Atay o akrabalık ilişkilerini, daha gün yüzüne çıkmamış olanlarını, içlerinde Meral Akşener’in de yer aldığı çok ama çok ilginç tesadüfleri ve hayatın doğal akışına hiç de uygun olmayan ilişki zincirlerini tek tek anlatıyor. Okumak isteyenler için linki(*) aşağıda.

Demek hepimiz Âdem’den geldik ha!

Meral Hanım da siyasetteki 40 kişinin ciğerini biliyormuş.

Şöyle diyelim o hâlde:

Biz de FETÖ’cülerin ciğerini biliyoruz. Hele de İyi Parti’de olanları.”

İşte Erdem Atay’ın o yazısı…

Fuat Uğur, Veryansın TV’deki o yazıyı önerdi: Tek tek anlatıyor

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 26 Kasım 2020, 11:35

    Yapmayın!
    Şıracının şahidi bozacı olmasın VERYANSIN!
    Fuat uğur denilen adam kimdir,nedir bilmez misiniz?Bu adamın sizi örnek göstermesi sizin için bir onur meselesi olmamalıdır…

  2. Devlete talip olunmaz. Devlete tabi olunur.
    Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onun kurucu iradesine, sembollerine savaş açanlar, zaamaninda kol kola olanlar ve bunların üç dolara satın aldıkları işte böyle asagilik şerefsiz satilmis topraksizlar muhakkak bir gun bedelini öderler. ÖDEYECEKLER! …

  3. 26 Kasım 2020, 08:07

    Bu fetöşler 15 Temmuz akşamı ” halkın üzerine ateş ede ede ilerleyin diyenlerdi değil mi ? VeryansınTV her geçen gün emin ve sağlım adımlarla coşkuyla ilerliyor ,büyüyor ve yayılıyor.Saygılarımla

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!