1. Haberler
  2. Gündem
  3. Televizyon programcısı Osman Güdü’ye saldırı

Televizyon programcısı Osman Güdü’ye saldırı

featured

KRT TV’de ‘Kent ve Yaşam’ programını hazırlayıp sunan Osman Güdü, Kartal’daki ofisinin önünde saldırıya uğradı. Güdü hastaneye kaldırıldı, başına dikiş atıldı.

KRT TV’de ‘Kent ve Yaşam’ programını hazırlayıp sunan Osman Güdü akşam 19:50 sularında Kartal’daki ofisinden çıkıp aracına bindiği esnada saldırıya uğradı. Saldırganın Güdü’nün kafasına sert bir cisim ile defalarca vurduğu, bir taraftan da küfürler savurduğu öğrenildi.

Çevredekilerin olay yerine gelmesi ile saldırgan kaçtı. Güdü, Okan Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırı sonucu Güdü’nün kafasının iki bölgesinde yarıklar oluştu ve yaralanan iki bölgeden birine 4 diğerine 5 dikiş atıldı.Doktorlardan alınan bilgiye göre Güdü’nün sağlık durumu iyi, ancak bu geceyi kafa tasına aldığı darbeler nedeniyle hastanede müşahede altında geçirecek.

Güdü aracının Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin önünde olduğunu, her tarafta kameraların bulunduğunu belirterek yarın Kartal Karakolu’na giderek şikâyetçi olacağını, henüz polisin gelmediğini söyledi.

HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Kent ve Yaşam programında, Bayburt için yaptığı değerlendirmeler nedeniyle Güdü, yandaş medya tarafından hedef gösterilmişti. Güdü, “Bölgede tarikat ve cemaatler cirit atıyor” demişti. Güdü’nün Bayburt ilinde oluşan tarikatlaşmaya dikkat çektiği sözleri çarpıtılmış ve linç kampanyasına maruz bırakılmıştı.

Türkiye Bayburtlular Federasyonu yönetici ve üyeleri KRT’nin İstanbul’daki merkezi önünde toplanıp Güdü hakkında açıklama ve protesto gerçekleştirmişti.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

5 Yorum

  1. Türkiye bu olaylarla bir ic savasa kiskirtiliyor.Secimle iktidar olamayacaklarini anlayan Cumhuriyet ve Laiklik karsitlari artik cetelerle isbirligi yaparak ülkede bir kaos ortami yaratmak ve milleti kiskirtip ülkede kan dökülmesini istemektedirler.Cünkü kirli emellerine ancak böyle ulasabileceklerini saniyorlar.

  2. Nasil bir ulke yaratmak istedikleri ortada.
    Sokak kopuklarinin arkasına saklanlar, bu ulkeden nefret edenlerdir. Ve elbet bir gün bunun bedelini ödeyecekler.

  3. Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm yapmamıştı

  4. Hedef gôsterilen zengin biriysen yanına silah alıcaksın bu kadar basit

  5. Vatanı, herbir taşını toprağını anlatarak,öğreterek seven,bilgisini emeğini halkından esirgemeyen değerli insan. Çok yazık, geçmiş olsun

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!