20’nci adamız da işgal edildi… Yunan ve Bizans bayrağı dalgalanıyor!

featured

Uluslararası anlaşmalara göre Türkiye’nin olan Limoniye Adası’nda 5 aydır Yunan bayrağı dalgalanıyor.

Ege ve Akdeniz’de uluslararası hukuku hiçe sayan Yunanistan, yeni bir işgale daha imza attı. 1923 Lozan, 1947 Paris antlaşmalarına göre silahsız olması gereken 23 adaya asker çıkaran Yunanistan, uluslararası hukuka göre Türkiye sınırlarında bulunan 20’nci adamızı da işgal etti.

Yunanistan, yerleşime ve turizme açtığı Limoniye Adası’nda iki kilise inşa etti. Yunan ve Bizans bayrağı dalgalanıyor.

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün haberine göre, adaların işgallerini gündeme getiren eski Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, şunları kaydetti:

TURİST TAŞIYORLAR 

“Limoniye Adası’nın değişik yerlerinde hem Yunan hem de Bizans bayrağı dalgalanıyor. Yunanistan, Rodos Adası’ndan Muğla Limoniye Adası’na günlük tekne turları düzenleyerek turist taşıyor. Yunanistan, buraya ‘Alimia Adası’ diyor. Türkiye, Kardak kayalıklarına dikilen Yunan bayraklarını 3 gün içinde indirirken, Limoniye Adası’na dikilen Yunan ve Bizans bayrakları 5 aydır dalgalanıyor.”

 

20’nci adamız da işgal edildi… Yunan ve Bizans bayrağı dalgalanıyor!

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 1 Mart 2021, 07:09

    SN. VERYANSIN YETKİLİLERİ, NEDEN BU HABERİ GÜNDEMDE TUTMUYORSUNUZ?
    TOPRAK KAYBETMEK BİR MİLLETİN GEÇİŞTİRDİĞİ GÜNDELİK BİR HABER OLAMAZ.
    NASIL Kİ MAVİ VATAN GÜNDEMDE TUTULARAK BİR SİYASİ ETKİYE DOĞRU YÖNLENDİRİLDİYSE VE SONUÇ ALINDIYSA BU HABERİ DE AYNI ŞEKİLDE VERYANSIN TV’DE AMİRALİMİZ CEM GÜRDENİZ ELE ALSA OLMAZ MI???

  2. Biz hariç herkes ada çeviriyor hadi bakalım. Nolacak bu adaların hali?

  3. Hain, Ingiliz gemisine binip kacan yalama ve sulalesidir.

  4. Muhalefet dediğiniz hani şu her fırsatta yerden yere vurduğunuz muhalefet mi? Muhalefet de kendisine inanan halktan güç alıp muhalefet yapar, sizler bunu unuttunuz yıllardır, şimdi bol bol yönetene seslenin

  5. Bence siz de gidin bir ada kapin. Kapan kapana.

  6. 27 Şubat 2021, 13:25

    TEK BİR ÇAKIL TAŞI VERMİYORDUK. ŞİMDİ ADA ADA VERİR OLDUK. EY HÜKÜMET VE DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI! SAVAŞTAYIZ DA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK. EĞER SAVAŞARAK BU TOPRAKLAR KAYBEDİLMİYORSA BUNUN ADI VATANA İHANETTİR!!!

  7. 27 Şubat 2021, 12:21

    biz neden engel olmuyoruz???

  8. Diğer adalarda öyle ama midilli adasına uydudan bir bakın, Edremit Körfezinin içinde. Bu adaları zamanında ingilizlere daha sonra yunanlara bırakanlar ya hain yada zerrece akıl yok.

  9. Yazıklar olsun bize.!!!!

  10. Eğer haber doğru ise ki Ümit Yalım araştırmadan haber yapmaz , Ege de doğru dürüst tek bir sahil güvenlik gemimiz dolaşmıyor demektir, bu kadar habersiz olamazlar, anlaşılan Akp eline tutuşturulan anlaşma gereği vermeye devam ediyor , İzmir e çıkınca uyanacaklar herhalde diyeceğim ama zaten onlar uyanıkta biz belki uyanırız! Bunun adı vatana ihanettir daha ihanet nasıl olur ! Uyan ey MHP tabanı uyan kimlerle iş tutuyorsunuz! Bu arada muhalefetten de çıt çıkmıyor!

  11. AKP’nin yaptigi gizli bir anlasma olabilir. 19 yildir, sistematik olarak gerceklesiyor. Yunanistan neyine guvenip isgal edecek yoksa.

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!