1. Haberler
  2. Gündem
  3. MSB’den Suriye açıklaması: Sivil yerleşimler hedef alındı

MSB’den Suriye açıklaması: Sivil yerleşimler hedef alındı

featured

MSB: Halep’te Kuveyris Havaalanı’dan ateşlenen füzeler, Cerablus ve El Bab’taki sivil yerleşim yerlerini hedef aldı, yaralılar bulunuyor.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamda Suriye ordusunun kontrolündeki bölgeden Fırat Kalkanı bölgesine balistik füzeli saldırı gerçekleştiği açıklandı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

1- Suriye’de Rejim kontrolünde bulunan Halep’teki Kuveyris Havaalanı’dan ateşlenen ÇNRA ve balistik füzeler, kuzeydeki Cerablus ve El Bab ilçelerindeki sivil yerleşim yerleri ile akaryakıt tankerlerinin park noktalarını hedef almıştır. Sivil yaralılar bulunmaktadır.

2- Fırat Kalkanı bölgesine yönelik gerçekleşen ve sivilleri hedef alan atışların başlamasını müteakip atışların durdurulması için RF tarafına bildirimde bulunulmuş, belirlenen hedefler ateş altına alınmıştır.

3. Bölgedeki birliklerimiz ikaz edilmiştir. Gelişmeler takip edilmektedir.



Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!