Elektrikleri gelmezse kızları nefessiz kalacak

featured

Mersin’de yaşayan 3 çocuklu Ağcaoğlu ailesi, kesilen elektriklerinin açılmasını istiyor. Akciğer rahatsızlığı dolayısıyla çalışamayan baba, faturaları ödeyemeyince elektriklerinin kesildiğini, hasta çocuğunun günlük buhar alması için komşulara gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde yaşayan ve bir çocukları otizmli olan ve kalp rahatsızlığından dolayı günlük buhar alması gereken Ağcaoğlu ailesi borç yüzünden kesilen elektriklerinin açılmasını için yardım bekliyor.

Yaşadıkları sıkıntıları anlatan 3 çocuk babası Hasan Ağcaoğlu, bir çocuklarının otizmli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Tabi biz otizmli olduğunu sonradan öğrendik. Kalbi delik. Arada nefesi daralıyor, buhar takviyesi alması gerekiyor. Benim de akciğerimde hava kisti var. Konuşmakta bazen zorluk çekiyorum. Şu anda kızımızın engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz. Arada sırada gündelik iş olursa yapmaya çalışıyorum ancak yetiştiremiyoruz.  Şimdi elektrik sıkıntımız çıktı. Şu anda elektriğimiz kesik.”

Elektriklerinin kesilmesi üzerine çaresiz kaldıklarını anlatan Ağcaoğlu, ”Çocuğum buhar alırken elektriği kestiler. Borcumuz 20 bin liraya ulamış. Bu parayı ödeyecek durumumuz yok. Biz yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Çocuğumuzu buhar için komşuya götürmek zorunda kaldık” dedi.

Hediye Eroğlu / Ajans Bizim

 

Elektrikleri gelmezse kızları nefessiz kalacak

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 7 Nisan 2021, 19:03

    Bize destek olup sesimizi duyurdugunuz için size minnettarız

  2. 7 Nisan 2021, 19:02

    Öncelikle ben ve ailem bizim için yayın yapıp bize destek oldugunuz için çok teşekür ediyoruz

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!