1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afgan kaçağın saldırısına uğrayan kızın babasından Erdoğan’a sert tepki

Afgan kaçağın saldırısına uğrayan kızın babasından Erdoğan’a sert tepki

featured

Afgan kaçağın cinsel istismarda bulunduğu ve kafasına taşla vurarak komaya soktuğu 17 yaşındaki Ayşegül’ün babası yaşananlara isyan etti. Baba Metin Aydın, kızının fotoğrafını göstererek ‘Bu fotoğrafa iyi bak Erdoğan, bu senin eserin’ diyerek Cumhurbaşkanı ve AKP’ye tepki gösterdi.

Gebze’nin Pelitli Mahallesi’nde, yaşanan olaya ilişkin vatandaşla bir araya gelerek protesto gösterisi düzenledi. Mahalleli, olayın gerçekleştiği alana kadar yürürken, baba Metin Aydın açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Metin Aydın, “15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. Siz ve çocuklarınız çok güzel korunuyor. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Ama işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler” şeklinde konuştu.

Kendisine sessiz kalması için para teklif edildiğini söyleyen Metin Aydın, “Sen bana değil 3-5 milyon, 2-3 trilyonu şu masaya koysan ben namusumu satacak adam mıyım? Benim çocuğum 2 saat direnmiş, bu ne ahlaksızlık!” dedi.

MUHTAR ZAFER CEYHANLI: BAŞKA ÇOCUKLAR KATLEDİLMESİN

Bir muhtar olarak Ayşegül’ü koruyamadığı için vicdanen kendisini suçlu hissettiğini söyleyen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı da, “Tek temennimiz, tek duamız kızımızın bir an önce sağlığına kavuşup, aramıza dönmesidir. Şu anda hepimiz Ayşegül’e dua ediyoruz. Daha kaç tane Ayşegül yanacak. Lütfen sesimize kulak olun, bu halkın sesine kulak olun. Anneler, babalar yanmasın, çocuklarımız katledilmesin. 5 gündür çok üzüntülüyüm, çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ben buradan bölgemizdeki kolluk kuvvetlerine, olağanüstü mücadelelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten iğne deliğiyle toprak kazırcasına, adım adım bu caniyi yakaladılar. Ben Pelitli halkı adına onlara şükranlarımı, minnetlerimi sunuyorum, Allah hepsinden razı olsun. İyi ki varlar” dedi.

Pelitli’deki yürüyüşte yüzlerce vatandaş, “Bir kişi daha eksilmeyeceğiz, sesimiz ses ver Türkiye. Mülteci istemiyoruz” şeklinde pankart açtı. Yerel gazetecilere konuşan vatandaşlar, “Bir şehre gir 3-4 kere kontrolden geçiyorsun, binlerce kişi geliyor ‘neden’ diye soran yok” ifadesini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

7 Yorum

  1. Evet, ben bir çok ajan profilli, özellikle bayanlarla tanıştım. Bunlar geçimlerini kripto para ve benzeri şeylerden karşılıyorlardı. Hiçbir merhamet, duygu ve bağlılıkları da yoktu.

  2. Ben diyorum, ateş ocağına düşmeden herkes doğruyu bulamaz.

  3. Haklimi , hemde bal gibi hakli !!!!!

  4. Ne hale geldi ulke.adamlar yuruyus yapmasa normal bur adli vaka gibi gecip gidecek…sinirlar neden acik?

  5. 18 Temmuz 2021, 00:55

    Bunca rezillik yaşanırken birilerine yakın birileri o birilerine haber versin: sabrımız taşmak üzere!

  6. 18 Temmuz 2021, 00:06

    Şu anda bir de afganlı akını var Ülkemize.Ülkemiz ne yazık ki sahipsiz. Amerikaya çalışan ve ülkesine ihanet eden,ajanlık yapan afganlıları kabul edeceğimize dair söz verdiler diye tahmin ediyorum.Ülkesine hayrı olmayanın bize ne faydası olacak.Kimbilir daha ne kadar yabancı gelecek güzel vatanımıza.
    Yalvarıyorum Allahım Türk Milletini,Cumhuriyetimizi ve Cennet Vatanımızı Koru Şehitlerimizin Hatırına…

  7. 17 Temmuz 2021, 23:51

    Hepimizin kızımız bacımız var. Bu olay içimi yaktı.
    Pakistanlı biri yıllar önce uyarmıştı, Afganlılardan çok çektiklerini, çok suç işlediklerini söylemişti. Haklıymış.
    Cenab ı Haktan Ayşegül kızımıza şifalar diliyorum. Lütfen bu mülteci akınını durdurun.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!