NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, “Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’a diyaloğu devam ettirmek için mektup gönderdim” dedi.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile görüşmesinin ardından Rusya-Ukrayna krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ukrayna sınırındaki Rus birliklerinin sayısının arttığını söyleyen Stoltenberg, olası bir saldırı için uyarı zamanının daraldığını söyledi.
“EN KÖTÜSÜNE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”
Stoltenberg, “Bu Avrupa’nın güvenliği için tehlikeli bir an, Rus birliklerinin sayısı artıyor. NATO, Rusya için tehdit değil ancak siyasi çözüm ararken en kötüsüne de hazırlıklı olmalıyız.” ifadelerini kullandı.
Diyaloğu devam ettirmek için Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov’a mektup gönderdiğini belirten Stoltenbeg, “Rusya’nın diplomatik çözüm ve ekonomik yaptırım arasında seçim yapması gerekiyor.” dedi.
eskiden timberland ayakkabı satmaya çalışan tezgahtar tipli bu adam savaş çıkarmak için sürekli tımbır koyma halinde. bunlara dikkat et sayın başkan, aynısını bize yapacaklarından sakın şüphe duymayasın.
“Bunlara dikkat et başkan” dediğin kişi Türkiye’yi İngiltere’den sonra Ukrayna’ya en fazla silah satan ülke yaptı!!! Nasıl bi dünyada yaşıyorsunuz hayret ediyorum.