Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu yazdığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler serisinin ilk filmleri Kaçamak ve 2 Arada’nın Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde galası yapıldı.
18 Ekim’de gösterime girecek olan komedi filminin galasına filmin oyuncuları, Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi isimlerin yanı sıra Özge Özpirinçci, İdil-Mert Fırat, Revna Demirören, Harun Tekin, Bade İşçil, Mehmet-Can Aslantuğ, Rana-Erol Tabanca, Mahsun Kırmızıgül-Ece Binay, Ahu Yağtu gibi oyuncular da katıldı.

Oyuncular, film gösterimi öncesinde kırmızı halıda davetlileri selamladı.
Türk sinemasında ilk kez, birbirinden konu, karakter, mekan ve müzik olarak tamamen bağımsız iki film aynı seansta izleyici ile buluşacak.
Karakomik Filmlerin ilkinde, 4 arkadaşın ‘Kaçamak yapalım’ derken kendilerini bir maceranın ortasında bulacağı Kaçamak ve feribotta garsonluk yapan Ayzek’in öyküsüyle 2 Arada filmleriyle beyaz perdeye taşınıyor.
SANAT DÜNYASINDAN BÜYÜK İLGİ
Galaya sanat dünyasından bir çok kişi katıldı.
390 kopya ile 1300 salonda tüm Türkiye’de gösterime girecek Karakomik Filmler’in görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil, müzik ise Jinglehouse ait. Kaçamak ve 2 Arada’nın ardından Karakomik Filmler’in ikinci serisi Deli ve Emanet‘in, Ocak 2020’de gösterime gireceği öğrenildi.
