AKP’li Boyabat Belediye Başkanı istifa etti… Vatandaş elinden mikrofonu almaya çalıştı

Bir kadınla samimi fotoğrafları sızdırılan Sinop Boyabat Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Şefik Çakıcı, yaptığı açıklamada, "Yarın istifamı vereceğim" demişti. Bugün eşiyle birlikte belediye binası önüne gelen Çakıcı, istifa kararı aldığını paylaştı. O sırada Çakıcı'yı destekleyen Boyabatlılar, "İstifa etme başkanım" diye slogan attı.

featured

Sinop Boyabat Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Şefik Çakıcı’nın sızdırılan fotoğrafları kriz yarattı. Başkan Çakıcı’nın partisi tarafından istifası istendiği öne sürüldü.

Evli ve üç çocuk babası olan Çakıcı, dün yaptığı açıklamayla ilişkisini itiraf ederek, “Yarın istifamı vereceğim” dedi. Bugün belediye binası önünde açıklama yapan Çakıcı, istifa ettiğini duyurdu.

MİKROFONU ELİNDEN ALMAYA ÇALIŞTILAR

Başkan Çakıcı’yı destekleyenler, konuşma sırasında “İstifa etme” diye bağırdı. Çakıcı son sözünü tamamlamadan taraftarları istifa sözünün duyulmaması için mikrofonu elinden almaya çalıştı.

Çakıcı, “Gece gündüz sizin yüzünüzü ak etmek için çalıştım. Sizlere hizmet etmekten, AK Partili olmaktan gurur duydum. Bana ve size bu ayrılış yakışmadı. Ama ben sizlere yanlış yapmadım. 6 ay öncesinden fake hesaplarla , sahte hesaplarla kirletmelerle başlayan bir sürecin sonuna geldik. Yaptığımız istişareler ardından partimi, Boyabat’ı, sizleri düşünerek istifa kararı alıyorum” dedi.

AKP’li Boyabat Belediye Başkanı istifa etti… Vatandaş elinden mikrofonu almaya çalıştı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bu akp lilerin ilkesizlikleri ve tutarsızlıkları inanılmaz hakketten.
    Başkası yapsa linç eden tipler , kendi çıkarları olunca Peygamber ilan ediyorlar.

  2. 29 Haziran 2022, 23:04

    Uçuruna sahip olamayana devletin mührü emanet edilemez.

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!