Kılıçdaroğlu’nun KHK’lılarla ilgili vaadine Ümit Özdağ’dan sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "KHK'lılar görevlerine iade edilecek" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ çok sert tepki gösterdi.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamudan ihraç edilen KHK’lıların tamamını göreve iade edeceklerini söyledi.

Partisinin grup toplantısını düzenlemek için Samsun’a giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada KHK ile ihraç edilenler ile sözde barış akademisyenlerinin görevine iade edileceğini söyledi.

Toplantının ardından Kılıçdaroğlu’na KHK ile ihraç edilen bir kişinin “Biz KHK’lılar son olarak somut bir şey duymak istiyoruz. Siz başa geldiğiniz zaman bize nasıl somut bir çözüm önerisi sunacaksınız?” sorusuna “Az önce televizyonların olduğu yerde de söyledim. KHK’lıların tamamını görevlerine iade edeceğiz” yanıtını verdi. Bu sözlerin üzerine KHK’lı yeniden araya girerek, “Tamamını mı?” dedi. Kılıçdaroğlu “Tamamını” yanıtını verdi.

ÖZDAĞ: GÜLEN’İ AYM BAŞKANI YAPIN

Kılıçdaroğlu’nun bu söylemine Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan tepki geldi. Kılıçdaroğlu’nun videosunu alıntılayan Özdağ, sosyal medya üzerinden “Fetullah Gülen’i de Anayasa Mahkemesi başkanı, Zekeriya Öz’ü Yargıtay başsavcısı yapın. Bu politika Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanettir.” paylaşımı yaptı.

thumbnail
İlgili haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bütün KHK’lıları göreve iade etme sözü

Kılıçdaroğlu’nun KHK’lılarla ilgili vaadine Ümit Özdağ’dan sert tepki

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. Altılı masa değil, masal altılısı olacaksınız.

    Sayın Kılıçdaroğlu’ nun arkasından gidenlerin sonu hep hazin oldu, ve yine öyle olacak.

  2. 1 Eylül 2022, 12:35

    Çoğunluğu Atatürkçü, cumhuriyetçi, liberal kesimlerin kurtuluş umuduyla verecekleri oylarla olası iktidarı durumunda kendisi (parlamenter sisteme geçerek) hdp ve cemaat taleplerini en üst düzeyde yerine getirip kenara çekilerek, ülke yönetimini Türkiye siyasetinde hiç bir ağırlığı olmayan ve çok yakından tanıdığımız ( Akşener, Davutoğlu, bir kaç sağcı politikacıya teslim edecek. Misyonu budur.

  3. Son darbe de bundan gelecek. Bunuyor olabilir, ciddiyim.

  4. 1 Eylül 2022, 08:55

    K.K unun amaçları ile Ulusumuzunkiler taban tabana zıt. Özdağ gibi dersini verenlere gereksinim artmakta.

  5. Oylar Cumhuriyet e yani Zafere

  6. Bak sayın kk, hiç 1 siyasal islamcı chp ye oy vermez eğer amacın buysa boşa kürek sallarsın, ölürler ama yinede oy vermezler!!

  7. 1 Eylül 2022, 02:06

    Bu ülke için tamamen bir felaket olacak bunlar Söylüyorum. Sınıf başkanı bile olmaz bundan. Yağmurdan kaçarken doluya tutulacak millet. Ya da kırk katır mı kırk satır mı? Dilerim millet altılı masayı da iktidarı da yerin dibine kadar gömer!

  8. Hiç bir fırsatı kaçırmıyor demagog, haksız da değil

    • Hiçbir ihaneti bağışlamıyor diyelim..
      Zaten istediğimiz de budur..

    • Demagog mu!? Yapılanlara karşı kimse ses çıkarmıyor, çıkaran da demagog mu oluyor.
      Ülkenin kanayan her yarasını dile getirmek, uyuyanları uyandırmak sizin için demogoji mi oluyor. Ancak siz uyumak istiyorsunuz belli ki, o zaman kalk yerine yat evladım…

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!