1. Haberler
  2. Manşet
  3. Enkaz altında kalan Christian Atsu’dan yeni haber

Enkaz altında kalan Christian Atsu’dan yeni haber

Hatay'da deprem sırasında enkaz altında kalan Christian Atsu'nun menajeri açıklamalarda bulundu.

featured

Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu ile ilgili bekleyiş sürerken oyuncunun menajeri Nana Sechere, çalışmalarla ilgili son durumu aktardı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da yıkılan ve çok sayıda vatandaşın enkaz altında kaldığı Rönesans Rezidans’da çalışmalar devam ederken Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu’dan hala haber alınabilmiş değil. Enkaz alanında yürütülen çalışmaları, Atsu’nun Gana’dan gelen yakınları ile birlikte menajeri de yakından takip ediyor.

‘ODASINI TESPİT ETTİK’

Christian Atsu’nun menajeri Nana Sechere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deprem olalı 9 gün oldu ve Christian’ı hala bulamadık. Odasını tespit ettik, iki çift ayakkabısını bulduk. Ancak Christian yok. Alanda daha fazla yardıma ve tercümana ihtiyacımız var. İşler inanılmaz derecede yavaş ilerliyor. Ekiplere sağlanan kaynakların yetersizliği nedeniyle hayatlar kaybediliyor. Ne yazık ki Hatayspor kulübü, Christian’ı ararken bizimle aynı tarafta değil.”

Hatayspor’un bölgeye hakimiyeti, son derece yardımcı olacaktır. Lütfü Savaş’tan öncelikli olarak kurtarma çalışmalarının hızlandırılması için ek kaynaklar sağlamasını rica ediyoruz.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!