1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vatandaşa ‘mezar’ inşa eden AKP’li başkan hakkında partiden karar

Vatandaşa ‘mezar’ inşa eden AKP’li başkan hakkında partiden karar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptırdığı binalarda yıkımlar olduğu bilgisi üzerine partisinin Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu'na görevden el çektirdiklerini söyledi.

featured

6 Şubat’ta meydana Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 il enkaza dönerken 36 binden fazla kişi hayatını kaybetti.  Kahramanmaraş’ta Doğukent bölgesinde AKP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu’nun sahibi olduğu Melşa İnşaat tarafından yapılan 15 katlı üç bloktan ikisi depremde yıkılırken, bir blok ise ağır hasar aldı. 140 konutluk Badı Saba Konutlarında yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Şahin Avşaroğlu’na görevden el çektirdiklerini söyledi.

Badı Saba Konutları (Kahramanmaraş)

AKP’li Kandemir, şöyle konuştu:

“Bir yandan yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Hükümetimiz de aynı anda birçok şeyi yapma gayretinde. Bütün milletvekillerimiz, MYK, MKYK üyelerimiz ve teşkilatlarımız, ilk günden itibaren sürecin içinde ve çalışmalara destek olma gayreti içerisinde.

Tabii bu süreçte bize ulaşan bilgilerin tamamını da çok dikkatli bir şekilde değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığımızı yapan Şahin Avşaroğlu’nun inşa ettiği yapılarda da yıkımlar olduğunu öğrenince AK Parti olarak derhal görevden el çektirdik ve yerine de bir başka arkadaşımızı görevlendirdik. Bundan sonraki yasal süreci kendisi takip edecek. Sonucunu bilemeyiz ama parti olarak bu konuda en ufak bir tavizimiz asla olmaz. Temel prensipler çerçevesinde gereken adımları atarız.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yedik mi?Yok!Az dinlendirip sonra devam!Senden beklemiyoruz iş kayıt.Savcı,Cumhuriyet Savcısı,şak diye yapışıp soktu mu hapse?Üç güne beş güne iddianame hazır mahkeme tamam aldı mı taammüden cinayetten müebbet aldı.O lazım.Var mı?Yok!Senden de beklediğimiz bir şey yok.Bize lazım Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti.Yani Eski Türkiye!

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!