1. Haberler
  2. Gündem
  3. TÜİK’e üst düzey 3 atama

TÜİK’e üst düzey 3 atama

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre, TÜİK Başkan yardımcılıklarına Furkan Metin, Serdar Öz ve Aydın Keskin Kadıoğlu atandı.

featured

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Nükleer Düzenleme Kurulu’nda üst düzey atamalar yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre, TÜİK Başkan yardımcılıklarına Furkan Metin, Serdar Öz ve Aydın Keskin Kadıoğlu atandı.

Nükleer Düzenleme Kurulu Başkanlığına Zafer Demircan, İkinci Başkanlığına İsmail Hakkı Arıkan, Üyeliğine ise Mehmet Fatih Alptekin getirildi.

Aynı gazetede yer alan diğer karar kapsamında, Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Fuad Gümüş görevden alınırken, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcılıklarına Hazine ve Maliye Başmüfettişi Halil Kabadayı ile Hikmet Yıldırım atandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!