MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu’nun ardından Çankırı’da da ’14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ temalı açık hava toplantısına katılarak vatandaşlara hitap etti.
Bahçeli, “Tecrübe derseniz Cumhur İttifakı’ndadır. Geleceği kuşatan dört başı mamur projeler Cumhur İttifakı’ndadır. Türk bayrağını yükselten, Türkiye’nin değerine değer katan irade Cumhur İttifakı’dır. Ülkemizi imrenilecek gelişmişlik seviyesine çıkaracak akıl, ahlak, siyaset, strateji, hakim ve hadim ruh Cumhur İttifakı’yla mündemiçtir. Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olacak kişi hem kalben hem kafa yapısı bakımından hem de karakter itibariyle milli olmak zorundadır. Cumhura baş olmak oyuncak değildir. Cumhura baş olmak, Kılıçdaroğlu’nun harcı asla değildir” diye konuştu.
Ama gönüllü ama zorla suriye li afgan pakıstan her nereden kaçak yolla ülkeye girmiş kim varsa hemen hiç vakit kaybetmeden gönderilmeli ülkemizin en büyük beka sorunu budur.
Ne olduysa bir anda milliyetçi olduğunu hatırladı sanırım
Yalancı yalancı sana kimse inanmaz.
13 milyon sığınmacının gönüllü dönüşüne engel olmayacağız diyen Cumhur ve Millet, Zafer Partisinin zorla göndermesine engel olacağız diyor.! Gönüllü göndereceğiz demenin Türkçesi GÖNDERMEYECEĞİZ demektir.
Sevilen önce diyerek samimiyetini gösterecektin. Artık çok geç. Otur, sıfır
bunlara oy verin de bir 10 milyon daha gecirsinler. Herifler iran uzerinden taliban getirdiler, olacak is degil. Sinirimiz bile yok. Aysegul kardesimizi unutmadik ve unutmayacagiz.
Suriyeliler zorunlu olarak göndermezseniz , gelecekte tekme tokat ile gönderilecekler haberiniz olsun
😂😂😂
Bu dönüş yetmeyecek!
Allah Allah yıllardır kim iktidar daki
C.C.