1. Haberler
  2. Gündem
  3. A Spor’da Hakan Şükür övgüsü: Hiçbiri onun ayakkabısının bağı etmez

A Spor’da Hakan Şükür övgüsü: Hiçbiri onun ayakkabısının bağı etmez

A Spor'da yayınlanan bir programda yorumculardan Kemal Belgin, "Burada bir sürü santrfordan konuştuk. Ah ah ben de öyle bir santrfor vardı ki şimdi Amerika'da, Türkiye'den tüydü. Hiçbiri onun ayakkabısının bağı etmez" diyerek FETÖ'cü Hakan Şükür'e övgüler yağdırdı.

featured

A Spor’da Onur Yıldız’ın sunduğu 90’a programında Levent Tüzemen, Kemal Belgin ve Güven Taner spor gündemini değerlendirdi.

Yorumculardan Kemal Belgin FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür’e övgüler yağdırdı. Belgin, “Burada bir sürü santrfordan konuştuk. Ah ah ben de öyle bir santrfor vardı ki şimdi Amerika’da, Türkiye’den tüydü. Hiçbiri onun ayakkabısının bağı etmez” ifadelerini kullandı.

Sunucu Onur Yıldız’ın “Türkiye’ye dönelim biz futbola dönelim” sözlerine aldırış etmeyen Belgin “Öyle mi. Ayakkabısının bağı etmez bağı” diyerek sözlerini yineledi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 25 Mayıs 2023, 10:57

    Dünya Kupası sırasındaydı. TRT sunucusu kupadaki en erken gol gerekçesiyle adını anmıştı bu kişinin. Devre arasında görevden aldılar. Maçın sunumunu başkası tamamlamıştı. A Spor’da olunca sorun olmaz.

  2. Yaslaninca akil sorunlari basliyor herhalde ..

  3. “Türkiye’den tüyen” şahıs, Ayakkabımın bağı etmez.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!