1. Haberler
  2. Manşet
  3. Yeni danışman geliyor! Kılıçdaroğlu örgütleri kime bağlayacak?

Yeni danışman geliyor! Kılıçdaroğlu örgütleri kime bağlayacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni oluşturduğu Merkez Yönetim Kurulu’na Örgütten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı atamamış, örgütleri kendisine bağlamıştı. Veryansın Tv’nin edindiği bilgilere göre, Kılıçdaroğlu’nun CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı danışmanı yapacağı ve örgütlerin sorumluluğunu Ağbaba’ya vereceği öğrenildi.

featured

VERYANSIN TV / ÖZEL HABER

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu sağlamlaştırmak, ’istifa’ çağrılarını azaltmak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun genel başkanlık için harekete geçmesini engellemek için partiyi şekillendirmeye devam ediyor.

‘Toplum değişim istedi’ diyerek partinin Merkez Yönetim Kurulu yöneticilerini değiştiren ve yeni isimlerle yola çıkan Kılıçdaroğlu, örgütleri de kontrolünde tutmak istiyor. Daha önce örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın ardından onun koltuğuna bir başkasını atamayan Kılıçdaroğlu, örgütlerin kontrolünü kendisine aldı.

Veryansın Tv’nin CHP kulislerinden edindiği bilgilere göre, Kılıçdaroğlu örgütlerin tam olarak kontrolü için kendisiyle ve partinin Grup Başkanı Özgür Özel ile koordineli çalışan birini danışman olarak atmaya hazırlanıyor. Bu ismin ise CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba olduğu öğrenildi. Özgür Özel’in de çok yakın arkadaşı olduğu bilinen Ağbaba’nın örgütlerden sorumlu danışman olacağı öğrenildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kendisine tabi, :))

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!