1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yandaş yazardan cezaevindeki FETÖ’cülere af çağrısı

Yandaş yazardan cezaevindeki FETÖ’cülere af çağrısı

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz, "Sıra iktidarımızda" başlıklı yazısında “ibadet bölümü” dediği mahkumlar için af çağrısı yaptı. Yılmaz, “İslam Sözleşmesi uygulansın” diyerek şeriat çağrısı da yaptı.

featured

Yeni Akit yazarı Şevki Yılmaz yazısında, iktidarın oy kaybetmesinin nedeni olduğunu iddia ettiği Türk Medeni Kanunu’ndaki nafaka düzenlemesi ile kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin hazırlanan 6284 sayılı yasayı hedef aldı ve iptal edilmelerini istedi.

CEZAEVİNDEKİ ‘İBADET BÖLÜMÜ’

Öte yandan iktidara tutuklu bazı FETÖ’cü isimler için af çağrısı da yapan Şevki Yılmaz şunları kaydetti:

“İftiraya dayalı itiraflarla işinden, aşından hatta eşinden edilen, ceza yiyen fetözede mağdurlarının acilen tespitleri yapılıp, tüm sosyal hakları iade edilmelidir. Ayrıca din istismarıyla ve uyduruk rüyalarla aldatılan cezaevlerinde vardiyalı yatmaya devam eden çoğunluğunu hanımların oluşturduğu ‘ibadet bölümü’ dediğimiz mahkûmlara da, pişmanlıkları alınarak af çıkarılmalı, devlet millet kaynaşması yeniden sağlanmalıdır.”

‘İSLAM SÖZLEŞMESİ’ UYGULANSIN

Yazısında ‘şeriat’ çağrısı da yapan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde ‘İslam Sözleşmesi’nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun”.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!