1. Haberler
  2. Gündem
  3. Atama taleplerini ağaç dikerek dile getirdiler

Atama taleplerini ağaç dikerek dile getirdiler

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, atama taleplerini ağaç dikerek duyurdular.

featured

Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları, 30 bin kişilik atama taleplerini ilginç bir yöntemle duyurdu.

Mezunlar, yurt genelinde ağaç dikerek atama taleplerini dövizlere taşıdı.

Bir de açıklama yapan mezunlar, şu ifadeleri dile getirdi:

“Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları olarak devletimize hizmet etmek için KPSS’den Aldığımız Yüksek puanlara Rağmen Yeterli Düzeyde alım yapılmadığı için 3499 kodlu 30 bin Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü mezunları mağdur olmaktadır.

Bizler gerekli her eğitimi teorik ve uygulamalı olarak ve bu işin bilincinde olarak eğitimlerimize teteri özeni göstererek tamamladık.112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine yapılan alımlar 3001 koduna sahip herhangi önlisans ve lisans bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır.. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır.

2023-2024 yılları arasında 112 AÇM’lere alım olacak mı ve kaç kişilik bir alım olacak? Kaç adeti çağrı merkezi mezunlarına verilecektir? Yeni düzenleme ile olacak alımın tamamı bölüm mezunlarına verilecek mi veya verilen oranda artış olacak mı? Biz 112 acil çağrı merkezlerine yapılan alımlarda sadece çağrı merkezi hizmetleri mezunlarının alınmasını talep ediyoruz?”

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!