1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sapık sucu davasında karar: Metin Şenay’a 293 yıl 6 ay hapis cezası!

Sapık sucu davasında karar: Metin Şenay’a 293 yıl 6 ay hapis cezası!

Bağcılar'da, sucu dükkanının arka tarafına yaptırdığı ses yalıtımlı odada yıllarca çocukları istismar eden 60 yaşındaki Metin Şenay, 293 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.

featured

Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi’nde kapalılık ve gizlilik kararı bulunan dosyada mahkeme, hükmünü açıklarken basın mensuplarını duruşma salonuna aldı.

Cumhuriyet’ten Fahrettin Öztürk’ün haberine göre; kararını açıklayan mahkeme, tutuklu sanık Metin Şenay’ı 4 çocuğa karşı ayrı ayrı toplamda 293 yıl 6 ay hapis cezası ve 1 milyon 687 bin 500 TL adli para cezasına çarptırıldı.

NE OLMUŞTU?

Bağcılar’da 60 yaşındaki Metin Şenay’ın, su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızını okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği ortaya çıkmıştı.

Küçük kızın kurtarıldığı sucu dükkanında ses yalıtımı yapılan özel bir bölme bulunduğu ve şüphelinin çocuğu korkutmak için duvarlara astığı A4 kağıtlarına sessiz olması gerektiği yoksa kendisini öldüreceğini yazdığı görülmüştü. Şenay’ın 2009 yılında da başka bir çocuğa istismarda bulunduğu belirlenmişti. 

Soruşturma kapsamında ele geçirilen dijital materyaller, Metin Şenay’ın mahalleden başka çocuklara da cinsel istismarda bulunduğunu ve bunu kayıt altına aldığını ortaya çıkarmıştı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Kaç yıl yatacak o önemli. Artık hapis cezası kınama cezası gibi soyut bir kavrama dönüştü. Adam cezanın ne kadarını çekecek bize o lazım.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!