1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özgür Özel’den CHP’li isme silahlı saldırıyla ilgili açıklama

Özgür Özel’den CHP’li isme silahlı saldırıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin “Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir” dedi.

featured

31 Mart seçimlerinde MHP’den CHP’ye geçen Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır, eski başkanın kardeşi ve yakınındakiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Özel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.”

İlişkili Haber
thumbnail

MHP’li eski başkanın kardeşinden CHP’li isme silahlı saldırı

Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!