1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tüzük kurultayında adaylığa mı hazırlanıyor? Kılıçdaroğlu’ndan açıklama

Tüzük kurultayında adaylığa mı hazırlanıyor? Kılıçdaroğlu’ndan açıklama

Eylül ayında yapılacak CHP tüzük kurultayı için adaylığa hazırlandığı iddiasına eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

featured

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eylül ayında gerçekleştirilecek CHP tüzük kurultayı için adaylığa hazırlandığı iddiasıyla ilgili “Benim bu konuda bir şey söylememe gerek yok.” dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol söz konusu iddiayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Partimizin olağanüstü kurultay kararı ve gündemi, Parti Meclisimiz ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel tarafından alınmış doğru bir karardır. Yapılacak tüzük kurultayının seçimli kurultaya çevrilmesi ve 7’nci Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun buna yönelik çalışmalarının olduğu yorumları doğru değildir.a Yapılacak tüzük kurultayı; parti tabanımızın beklentilerinin karşılandığı, üyelik haklarının etkin biçimde kullanılabildiği, güçlü bir örgüt yapısının sağlanmasına yönelik değişiklikleri içermelidir.”

CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Sözcü yazarı Saygı Öztürk’ün sorusu üzerine Gürsel Erol’un açıklamasına ilişkin olarak şunları kaydetti:

“Bu Sayın milletvekilinin kendi görüşüdür. Benim bu konuda bir şey söylememe gerek yok.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!