1. Haberler
  2. Siyaset
  3. 2 vekil ve 15 belediye başkanı AKP’ye geçiyor

2 vekil ve 15 belediye başkanı AKP’ye geçiyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dağ, yarın 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin partiye katılacağını açıkladı.

featured

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, başka partiden 15 belediye başkanı, 2 milletvekilinin AKP’ye katılacağını açıkladı.

Dağ, partisinin 23. kuruluş yıl dönümü programı hazırlıklarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Dağ, AKP’ye yeni katılımlar olacağını belirterek, “Yarın hem belediye başkanı hem de milletvekili noktasında katılımlar olacak” dedi.

Dağ, katılımların 15’nin belediye başkanı, 2’sinin ise milletvekili olduğunu belirterek, “Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır. 85 milyon vatandaşımızı kucaklamak suretiyle AK Parti ailesini büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İYİ Parti’den istifa eden Bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, Elips Haber’e yaptığı açıklamada, “Bağımsız olarak milletvekilliğini sürdürmek zor. Milletimize etmek istiyorum. Bu anlamda kendime en yakın hissettiğim isim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti olarak AK Parti’yi görüyorum. Bir teklif gelmesi halinde AK Parti’ye geçebilirim” demişti.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!