Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş listesi genişlemeye devam ediyor.
Son olarak Tekin Usta Dondurma markası, keçi sütünden olduğu iddiasıyla sattığı ürünlerinde yanıltıcı bilgi verdiği gerekçesiyle listeye alındı.

Bakanlık, markanın “yüzde 100 keçi sütü” sloganıyla pazarladığı dondurmaların inek sütü içerdiğini tespit etti.
75 TL’den satışa sunulan ürünlerle tüketiciyi yanıltarak haksız kazanç elde edilmesi üzerine firmaya yönelik işlem başlatıldı.
AÇIKLAMA GELDİ
Tekin Usta Dondurma’dan, konuya ilişkin açıklama geldi.
Açıklamada, “Baştaki firma ismini kırpıp bizi karalamaya çalışan site isteyen istediği zaman gelip bizi denetleyebilir Datça’dayız” denildi.



Böyle haberleri çalakalem yapmasanız iyi olur sizi seven bir takipçiniz olarak söylüyorum.1-Bu Tekin Usta Datça da meşhur olan Tekin Usta olmayabilir.Bekleyin adamlar bi açıklama yapsın.2-Köfteci Yusuf meselesi de şaibe kokuyor.Adamın kendi çiftliği ve et entegre tesisi var.Niye gidip domuz etine para versin.Kaldı ki domuz eti bedava mı?Derdi kazancını artırmaksa bu yöntem çok saçma olur.3-Bütün yabancı menşeili firmalar maşallah pürü pak.Nedense medya da hep yerli firmalar ifşa ediliyor.4-AKP iktidarı asla vatandaş sağlığını düşünmez düşünse idi Tekirdağ’da Tarım Bakanlığı yetkilisi 4 senedir GDO lu ürünlere onay verip yurda sokmaz ve bize yedirmezdi.Bakanlık önce kendine bi baksın.Velhasıl bu süreç de başka benzerlerinde olduğu gibi başka amaçlarla yapılıyor çok belli.
Sizin belirttiğiniz gibi(Böyle haberleri çalakalem yapmasanız iyi olur sizi seven bir takipçiniz olarak söylüyorum.)yapılmamış .Kendi fikirleri beyan edilmemiş tek belge ile kurumda çalışanların belgelerini ibraz ederek haberi vermiş.Bunuda gazeteci olarak yapmaları gayet doğal halka Türk halkına bilgi paylaşmaktalar buda yapılması gerekir. Paylaşılan bilgi(‘Keçi sütünden’ denilmişti: Bakanlık o dondurmacıyı ifşa etti
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürünler listesine keçi sütünden dondurma sattığını iddia eden Tekin Usta firması da eklendi.)Biz ekledik dememekte eğer sorun varsa Hata varsa kurumdaki siyasetçilerden atananlardır. Kurumda görev alan kitlelerdir. Haberi verdiği için teşekkürler veryansintv ekibine.(bakanlık ifşa ederek isim paylaşan kurumdaki görevlilerdir sorumluluk onlardadır. Eğer kontrol yapılmadıysa yine onlarda sorumluluk.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürünler listesine keçi sütünden dondurma sattığını iddia eden Tekin Usta firması da eklendi.Daha önceden nerdeydi Tarım ve Orman Bakanlığı neden ilk baştan itibaren bunu denetlemedi ve diğerlerini demekki denetlememekte.Tarım ve Orman Bakanlığı na dava açılmalı görevini yerine getirmediğinden ötürü.Devlet kurumunu itibarsızlaştırmakta görevini yapmamakla siyasetçiler.Maddi manevi tazminat davası muhakkak açılmalı. Ama devlet kurumuna değil orada çalışan en üstteki kişi ve ekibi bu cezayı kendi kazançlarından ödemeli.Yoksa onlar için hiçbir önemi olmaz.İnsanların değerli olduğunun bilincine varmalılar