Barbaros Şansal kendine yakışanı yaptı: Birikimlerini yurt dışına taşıdı

featured

Twitter’da yaptığı trollüklerle bilinen Barbaros Şansal, son olarak Türkiye’nin koronavirüs salgınına karşı birlik göstermesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Birçok Batı ülkesinde koronavirüs nedeniyle parası olmayanlar adeta ölüme terkedildi. Türk milleti dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek dünyaya örnek oldu. Barbros Şansal isimli terzi yamağı ise bu ülkede kazandıklarını yurt dışına taşıdığını açıkladı.

Şansal, sosyal medya hesabından “Günaydın! Alışveriş yerine bu sabah, tüm döviz tevdiat hesaplarımdaki birikimlerimi yurtdışındaki hesaplarıma aktararak virüsle mücadelemize katkı sağladım. Tavsiye ederim.” dedi.

Daha önce ülkesinin insanına ağza alınmayacak küfürler eden Şansal “2019 Türkiye’ye giriyor” diyerek Türkiye’yi ve Türk insanını hedef almıştı.

Barbaros Şansal kendine yakışanı yaptı: Birikimlerini yurt dışına taşıdı

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. bre küpeli emperyalist yalakasi, madem paralarini yurt disina cikardin, kendin ne .ok yiyorsun burada, sende hatta yedi göbek sülaleni alip def olup gidin yalakaligini yaptiginiz aga babalariniza

  2. Boşverin akılsızı. Yurtdışına güvenli zannediyor, dünya görüşü sıfır

  3. “Daha önce ülkesinin insanına ağza alınmayacak küfürler eden Şansal “2019 Türkiye’ye giriyor” diyerek Türkiye’yi ve Türk insanını hedef almıştı.”
    Sizin haberciliğiniz de bu kadar!
    Barbaros un hangi kesimi kastettiği biliniyor.

  4. FETÖ aşıkları yurtdışında birbirini soyuyor,
    Kürtçü aşığın da seni soyar eyi olur..

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!