1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beşiktaş Belediyesi’ndeki operasyonda gözaltına alınmıştı: Bakan yardımcısının kardeşi hakkında karar

Beşiktaş Belediyesi’ndeki operasyonda gözaltına alınmıştı: Bakan yardımcısının kardeşi hakkında karar

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın tutuklandığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden biri olan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın kardeşi Ahmet Aktaş serbest bırakıldı.

featured

İstanbul’da suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve örgüt elebaşı olduğu öne sürülen Aziz İhsan Aktaş’ın da aralarında bulunduğu 23 kişi tutuklandı.

Hakimlik, 8 zanlının ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakılmasını kararlaştırdı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden biri olan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın kardeşi Ahmet Aktaş’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

‘KARDEŞİM DE OLSA YANLIŞ BİR ŞEY YAPMIŞSA GEREĞİNİN YAPILMASI LAZIM’

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, kardeşinin gözaltına alındığı gün Sözcü’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Operasyon kapsamında gözaltına alındığını sabah öğrendim. Muhtemelen oradaki bir iş ile ilgili gözaltına alındı. Şu anda soruşturma gizli olduğu için bizim de bilgimiz yok. Sonuçta kardeşim de olsa yanlış bir şey yapmışsa gereğinin yapılması lazım. Konu bundan ibaret, belediye memuru bu çocuk. Oradaki attığı bir imza ile ilgili muhtemelen gözaltında içeriğini biz de bilmiyoruz.”

İlişkili Haber
thumbnail

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat tutuklandı: İşte ifadesi…

Haberi görüntüle
İlişkili Haber
thumbnail

MHP’den dikkat çeken Rıza Akpolat açıklaması: Tutuklamanın ilk şartı…

Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!