1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bahçeli’nin yardımcısından ‘Sedat Peker’ paylaşımı

Bahçeli’nin yardımcısından ‘Sedat Peker’ paylaşımı

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından Sedat Peker'le birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Yönter paylaşımında "Az kaldı. Bu kavgada kim yürüdü, kim döndü. Efsanemiz okunmaya az kaldı" ifadelerini kullandı.

featured

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Yönter, Sedat Peker ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

MHP’li Yönter paylaşımda “Az kaldı. Bu kavgada kim yürüdü, kim döndü. Efsanemiz okunmaya az kaldı” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, geçen günlerde Sözcü TV’de Özlem Gürses’in hazırlayıp sunduğu Para Politika ve Hayat programına konuk olmuştu.

Barkın, müvekkili olan Peker’in Türkiye’ye dönmesi için hukuki engellerin kalkması gerektiğini söylemişti.

Barkın, “Dolayısıyla Türkiye’de dönmesi ya da bulunduğu ülkeden başka bir yere geçmesine imkan yok. Hukuki engeller kalkmadan mümkün değil. Yakın bir zamanda olmadığı kesin. Çünkü davaları devam ediyor” demişti.

İlişkili Haber
thumbnail

‘Sedat Peker, Türkiye’ye ne zaman dönecek?’ sorusuna avukatından yanıt

Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!