1. Haberler
  2. Gündem
  3. Habertürk’te Muharrem Sarıkaya’nın işine son verildi

Habertürk’te Muharrem Sarıkaya’nın işine son verildi

Habertürk'te Muharrem Sarıkaya’nın işine son verildi.

featured

Eski Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un da aralarında bulunduğu kişiler hakkında süren ‘uyuşturucu’ soruşturması kapsamında TMSF’nin kayyım atadığı Habertürk’te sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak geçen senelerde bir yayın sırasında, ses kontrolü yapan İHA muhabiri Ahmet Demir’e attığı tokatla gündem olan Muharrem Sarıkaya’nın işine son verildi.

MedyaRadar’ın haberine göre, iki ay kadar önce kalp kapakçığı ameliyatı geçiren ve raporlu olan Muharrem Sarıkaya’nın ameliyatı sonrası yönetimin takındığı bazı tutumları dolayısıyla karşılıklı anlaşarak ilişkisini kestiği bildirildi.

Habertürk’te yönetici, program yapımcısı ve yazar olarak görev yapan Sarıkaya’nın tüm kurumsal bağı sonlandırıldı.

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şaırdım.Bu adamda kalp varmıymış?Hayret……..

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!