1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP listesinden seçilmişti: Bir vekil transferi iddiası daha

CHP listesinden seçilmişti: Bir vekil transferi iddiası daha

Son genel seçimlerde CHP listesinden Meclis'e giren ve bir yıl önce DEVA Partisi'nden istifa eden Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın'ın İYİ Parti'ye geçeceği iddia edildi. İYİ Parti'ye katılacağı tarihin bile belli olduğu konuşulurken; Dalgın konuyla ilgili açıklama yapmadı.

featured

CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, AKPi’ye geçeceği iddialarını kesin bir dille redderken, Balıkesir’de başka bir transfer iddiası gündeme geldi.

DEVA Partisi’nin kurucu isimlerinden olan Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, 7 Ocak 2025’te partisinden istifa etmişti.

Odatv’nin haberine göre; son genel seçimlerde CHP listesinden Meclis’e giren bir yıldır bağımsız vekil olan Dalgın’ın İYİ Parti’ye geçeceği iddia edildi.

İYİ PARTİ’YE Mİ KATILACAK?

Dalgın’ın, 18 Ocak’ta İYİ Parti’nin “eşitlik” sloganıyla yapacağı 4. Olağan Kurultayı’nda İYİ Parti yönetim kadrosuna katılacağı öne sürüldü.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz konuyla ilgili “Malumatım yok” yanıtı verdi.

Dalgın ise, “Konuyla ilgili yorum yapmayacağım” dedi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu transferlerde al ver oluyo mu? bilmiyorum

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!