1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Atlas Çağlayan mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan Atlas Çağlayan mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan, 15 yaşındaki şüpheli tarafından bıçaklanarak öldürülen Atlas Çağlayan'la ilgili paylaşım geldi.

featured

İstanbul Güngören’de aralarında çocuklarında olduğu iki grup arasında ‘yan bakma’ nedeniyle çıkan kavgada, 15 yaşındaki E.Ç., 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ı bıçaklayarak öldürdü. Tarafların birbirlerini daha önce tanımadıkları, kavganın ise iddiaya göre “yan baktın” tartışması nedeniyle çıktığı belirtildi. Şüpheli E.Ç. ile kavgaya karıştıkları değerlendirilen arkadaşları, olayda kullanılan bıçakla birlikte yakalanarak tutuklandı.

SARAY’DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, cinayete ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Henüz 17 yaşında bir evladımızı, “yan baktın” gibi akıl dışı bir sebeple toprağa veriyoruz. Bu sadece bir cinayet değil; ahlaki çöküşün ve vicdan kaybının acı bir sonucudur. Çocuklarımızın eline kitap yerine bıçak, edep yerine öfke verildiği bir düzenin bedelini masum gençlerimiz ödüyor. “Suça sürüklenen çocuk” kavramının arkasına saklanarak gerçekleri örtbas edemeyiz. Şiddeti normalleştiren her yaklaşım, yeni Atlasların toprağa düşmesine zemin hazırlar. Atlas Çağlayan’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Artık kaybettiğimiz her evlat, hepimizin ortak utancıdır.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. oktay efendi, hangi makamda otuyorsun daha onu bilmiyorsun. Kimi nereye sikayet ediyorsun, artist.

  2. Adaletin kırıntısını bırakmadınız.
    Ahlakı ve vicdanı yok ettiniz.
    Tek suçlu akp iktidarıdır.
    Hemen seçim şart

  3. Ölür müsün öldürür müsün!Sizin yüzünüzden ölüyor çocuklar sizin yüzünüzden!

  4. 18 Ocak 2026, 07:40

    Cezasının suça sürüklüyor yani devletin bizzat kendisi adliyede katil lehine yakınları rahatça slogan atabiliyor katili övüyor suçu ve suçluyu övmenin de bir cezası yok tabi günümüzde bebek katili terörist başına bile sayın deme modası yerleşmiş bulunnuyor iktidar izliyor rezillik

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!