1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tutuklu Murat Çalık yeniden hastaneye kaldırıldı

Tutuklu Murat Çalık yeniden hastaneye kaldırıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat edilen Mehmet Murat Çalık, yeniden hastaneye kaldırıldı.

featured

İzmir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde ameliyata alınan Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumunda yeni gelişme yaşandı.

Daha önce iki kez kanser tedavisi başarıyla sonuçlanan Mehmet Murat Çalık’a tutuklu olduğu sürede iki kez kemik biyopsisi uygulanmış ve son olarak boynunda tespit edilen kitle nedeniyle 13 Ocak Salı günü İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat edilmişti.

Çalık, ameliyatı sonrasında 15 Ocak Perşembe günü, tutuklu bulunduğu cezaevine sevk edilmişti.

Anka’nın haberine göre Çalık’ın yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Çalık, ameliyat olduğu Katip Çelebi Hastanesi’ne değil, daha önce de tedavi süreci gördüğü İzmir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ailesi ve avukatlarının Çalık’ın sağlık durumuyla ilgili detayları öğrenmeye çalıştıkları ifade edildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!