1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özgür Özel’den ‘mesaj’ açıklaması: Mesut Özarslan’a ne yazdı?

Özgür Özel’den ‘mesaj’ açıklaması: Mesut Özarslan’a ne yazdı?

CHP lideri Özgür Özel, partisinden istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a attığı mesajlar hakkında açıklama yaptı.

featured

CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan partisinden istifa ettiğini açıkladı. Özarslan, kendisine Whatsapp’tan küfrettiğini ileri sürdüğü CHP lideri Özgür Özel hakkında çok sert ifadeler kullandı.

İlişkili Haber
thumbnail
Veryansın Tv ayrıntılarına ulaştı: İşte Özgür Özel’in Mesut Özarslan’a attığı mesajlar
Haberi görüntüle

Veryansın Tv Genel Yayın Yönetmeni Erdem Atay, Mesut Özarslan ile görüştüğünü açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Atay, şu ifadeleri kullandı:

“Özgür Özel’in Mesut Özarslan’a küfürlerini açıklıyorum. İstifasını az önce veren Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı aradım.

Özgür Özel’in kendisine küfür ettiğine yönelik sözlerini sordum. Israrla söylemekten çekindi ancak bazı ayrıntıları anlattı.
İşte Özgür Özel’in Mesut Özarslan’a attığı mesajlardaki sözlerinden bir kısmı:

– Ben sana inandım. Şimdi sana iftira atanlara, sana hırsız diyenlere teslim oluyorsun.
– Hırsız olduğunuz, şerefsiz olduğunu kabul ediyorsun.
– Anladım ki sen bir hırsızsın!
– G*tünü kurtarmaya çalışıyorsun.
– Sen gerçek bir hırsızsın!
– Alçak köpek!
– S*ktir git!
– Senin yerin onların yanı.
– Hak ettiğin yeri buldun, s*ktir git.
– Senin dürüst adamlarla işin yok!
– Yalaka!
– Karaktersiz p*ç!
– Karakterin olsaydı Mansur Yavaş’ı satmazdın.
– Yolsuz olduğunu, hırsız olduğunu, alçak olduğunu itiraf ettin.
– Elime düşeceksin.
– Acırsam namerdim.
– Bizim hırsızlarla işimiz yok.
– Seni doğuran ana senden utanır!”

ÖZGÜR ÖZEL’DEN İLK AÇIKLAMA

Söz konusu iddiaya ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel; gazeteci İsmail Saymaz’a konuştu.

Halk TV’de Sinem Fıstıkoğlu’nun sunduğu Sansürsüz programına bağlanan Saymaz’ın aktardığına göre CHP lideri Özel, şunları söyledi:

“Yalan atıyor, yani diyor ki “Aileme, anneme, babama küfretti” falan diyor, böyle bir şey yok. Söylediğim söz şu; bak benim ona söylediğim söz şu: “Sen… Sana hırsız dediler, ben seni çağırdım sordum. ‘Böyle bir şey yok, yolsuzluğum hırsızlığım yok, iftira ediyorlar’ dedin. Ben sana inandım, sana güvendim. Şimdi hırsız diyenlere gidiyorsun, sana güvenenleri bırakıyorsun.’ dedim”

“Aileye hiçbir şey yok asla. “Bu yaptıkların seni doğuran anneyi de, evlatlarını da, ileride torunlarını da utandıracak” dedim. Ondan sonra “Bir gün elime bir şey geçerse veya bir gün görüşürüz, seni asla affetmeyeceğim” dedim”

Özarslan’ın CNN Türk yayınında kendisine edilen küfürler sebebiyle istifa ettiğini öne sürmesine ilişkin ise CHP lideri Özgür Özel; Keçiören Belediye Başkanı’nın AKP’ye geçeceğinin daha önceden ortaya çıktığını belirterek şunları söyledi:

“Zaten Çarşamba gününe rozet takılacağını Adnan Beker dün bana kesin bir dille söyledi. Yakınlarından çok yakın olduğu için Adnan Bey, bana dedi ki; “Genel Başkanım şu ana kadar yüzde doksan dokuz diyordum, yüzde yüz oldu dedi, gitti bu” dedi.”

Saymaz; Özgür Özel’in, Özarslan hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin de konuştuğunu ifade etti. Saymaz’ın aktardığına göre CHP lideri Özel, Özarslan’ın kendisine “Benim alnım açık” dediğini aktardı.

 

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!