Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Kocaeli’de düzenlediği iftar programına katıldı. Erbakan, konuşmasında Milli Görüş hareketinin önemine vurgu yaparak, Merhum Necmettin Erbakan’ın yıllar önce dile getirdiği bölgesel öngörülerin bugün gerçekleştiğini savundu.
Konuşmasında ABD’nin küresel politikalarına değinen Erbakan, “Kuvveti hak sebebi sayan bir anlayışla hareket ediliyor. Güçlüyüm, silahım var, öyleyse istediğimi yaparım anlayışı hakim” ifadelerini kullandı. Venezuela örneğini veren Erbakan, enerji kaynakları üzerinden müdahalelerin meşrulaştırıldığını ileri sürdü.
Erbakan, Necmettin Erbakan’ın yıllar önce Irak’ın işgalinden sonra sıranın diğer ülkelere geleceğini söylediğini belirterek şunları kaydetti: “Irak’tan sonra Libya, Mısır, Suriye ve İran demişti. En sonunda hedef Türkiye’dir demişti. Bugün emekli Amerikan yetkililerinin açıklamalarına baktığımızda İran’dan sonra Türkiye’nin hedef alınacağı açıkça ifade ediliyor.”
Cözüm : Atom / Füze teknolojisinde !
Yap yapabilirsen….
Hep ayni nakaratlar !
“Allah muhafaza etsin / Allah korusun ” . Hep Allah ile aldatmak !
Sen kendini korumazsan Allah seni hic korumaz.
Allah in aptallarla ve isbirlikcilerle isi olamaz herhalde !
Kararsiz Secmen ; Aklini kullan ! Oylar garanti mafyasindan uzaklas ! iktidar ve TBMM kara deligin ta kendisidir ! 600 Kelle yattigi yerden para kazaniyor, yalakalik yapiyor !
Secmen iradesi diye bir sey YOK !!!
Günaydın ;
O sınır yıllar önce geçildi zaten, seçim mi oluyor ki ülkede!
olursa sayenizde olur, bilerek yaparsiniz. her .. da abd’den bilmeyin.
K-19 döneminde topladigi oylari yanasma olarak hüsnünün yaninda heba etti !.
Hangi hakla bunlari söylüyor?
Bunlari sagir sultanda biliyor.
Hüsnü ( BOP esbaskani ) ile ayni ittifakta ne isi vardi?
( Diplomasini niye sorgulasmadi?!)
Simdi kalkmis kara tzablo ciziyor kendince.
Eee cözüm ne ? Gene amerikan isbirlikcisi ZIRcahil sözde islam ülkeleri mavali !
Ha BATI ( Avrupa vs ) ha bunlar. Hepsi Ayni !
Cözüm; Ne o ne O !
Ama önce dürüstlük !