1. Haberler
  2. Gündem
  3. İzmir’de TOMA’nın üstüne çıkan kişi tutuklandı: İmam hatip lisesindeki görevinden uzaklaştırıldı

İzmir’de TOMA’nın üstüne çıkan kişi tutuklandı: İmam hatip lisesindeki görevinden uzaklaştırıldı

İzmir'de Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilen miting öncesinde çıkan olaylarda polis müdahalesi sırasında TOMA'nın üstüne çıkan D.Y. tutuklandı. Bir imam hatip lisesinde müdür yardımcısı olduğu öğrenilen protestocunun görevinden uzaklaştırıldığı da açıklandı.

featured

İstanbul Valiliği’nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“26.05.2026 Salı günü İzmir’de düzenlenen bir izinsiz gösteri sırasında emniyete ait TOMA’ya çıkarak zarar vermeye çalışan D.Y. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Şahsın, Fatih İlçesi’de bulunan bir okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yaptığı tespit edilmiştir. Şahıs, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 140. maddesi gereğince görevden uzaklaştırılırken konu ile ilgili idari yönden soruşturma süreci başlatılmıştır.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!