2020 Üniversite taban puanları açıklandı mı?

featured

Üniversite taban puanları, YKS oturumlarına giren adaylar tarafından yoğun ilgi görüyor. Üniversite taban puanları henüz açıklanmadı ancak tercih dönemi öncesinde fikir sahibi olmak isteyen öğrencilere YÖK Atlas yardımcı oluyor.

2 milyonu aşkın öğrenci, YKS 2020’de başarılı olmak için bu hafta sonu ter döktü. AYT, TYT ve YDT olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen YKS sonrası üniversite adayları, istedikleri bölüme girebilmek için YÖK Atlas ile 2020 üniversite taban puanları ve geçtiğimiz yıl kabul şartlarını araştırmaya başladı.

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) hizmete sunulan YÖK Atlas Sistemi her yıl tercih döneminde üniversite adaylarının yoğun şekilde başvurduğu bilgi kaynaklarından oluyor. İşte geçtiğimiz yıl üniversite taban puanları…

YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU İÇİN TIKLAYIN

YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU NASIL KULLANILIR?

“Üniversite Seç” kutucuğuna üniversite ismi girerek, o üniversitedeki lisans programlarının listesini görebilirsiniz. Detayları görmek için programın üstüne tıklayabilirsiniz.

“Program Seç” kutucuğuna ilgi duyduğunuz programı (mesleği) girdiğinizde, bu isimli programların bulunduğu üniversiteleri görebilirsiniz. Detaylarını görmek istediğiniz program için üniversitesinin üzerini tıklayabilirsiniz.

2020 Üniversite taban puanları açıklandı mı?

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

VeryansınTV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!