Konya Selçuk Üniversitesi’nde aşısız ve eksik aşılı öğrencilerin listesi panoya asıldı.
Konya Selçuk Üniversitesi’nde aşı olmayan ve eksik aşılı olan öğrencilerin listesi okul panosuna asıldı. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde panoya asılan listeler sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Öğrenciler teşhir edilerek ayrımcılığa maruz bırakılmaktadır. Bu hukuksuzluğun takipçisi olacağız” yorumları yaptı.










Bilinçli olarak aşı olmayıpta o listeyi yırtmayan o fakültenin öğrencisi, hiç o binaya girip de her şey normalmiş gibi davranmasın. Hangi işgüzar hangi hakla böyle bir iş yapıp da ayan beyan sergileme cesareti buluyor?
Neyin takipçisi oluyorsunuz kardeşim? Adam açık açık senin düşünceni suç olarak görmüş bir de talimat vermiş acilen olmak zorundasın diye. Bunun fotoğrafını çekip internette mızmızlanacağına, kağıdı parçalayıp asanın eline vermen gerekir. Karşındaki devletin milletin hocası, memuruysa, sende bu milletin devletin öğrencisisin.