1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Akşener masaya dönme şartını açıkladı

Akşener masaya dönme şartını açıkladı

Gazeteci Sevilay Yılman Habertürk canlı yayınında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüştüğünü belirtti. Yılman, Akşener'in söylediği 'masaya dönme şartlarını' açıkladı.

featured

Gazeteci Sevilay Yılman Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü öne sürdü.

Akşener’in masadan kalkması sonrasında görüştüklerini ifade eden Yılman, Akşener’in olayların buraya gelmesinden dolayı ‘üzgün olduğunu’ dile getirdiğini belirtti.

Akşener’in Yılman’a yaptığı konuşmada söylediği öne sürülen sözler şu şekilde:

Ben kişisel çıkarlarım için hiç kimseyle pazarlık yapmadım. Eğer öyle bir şey düşünüyorlarsa gelsin evimi taşlasınlar.

Biz bu seçimi almalıyız dedim almak için de araştırma şirketlerinin yaptığı iki ismi koydum. Biri Ekrem İmamoğlu biri Mansur Yavaş bu seçimi kazanmak istiyorsak bunlardan biriyle yola çıkmalıyız dedim. Kim olursa olsun biz bütün gücümüzle varız dedim. Masa ya da Kemal bey benim değil milletin bu istediği kabul ederse gurur yapmadan o masaya geri dönerim.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu araştırma şirketleri verilerinin doğruluğu bi tarafa eğer tek ölçüt kazanmadıysa bir adayın Haluk Levent’i koyun mesela..nedir maksadınız? Bir Zelenski çıkartmak mı milletin önüne?

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!