1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AKP’li vekilden ekonomi itirafı: Tökezleme içindeyiz

AKP’li vekilden ekonomi itirafı: Tökezleme içindeyiz

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ekonomide yaşanan zorluklara değinerek, "Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Vatandaşımız enflasyon konusunda dertli" dedi. 

featured

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin Aksaray’daki ‘Türkiye Buluşmaları’ programında yaptığı açıklamada, AKP’nin içinde bulunduğu durumu eleştirdi.

Aydoğdu, konuşmasında enflasyon ve fiyat artışlarının vatandaşları zorladığını kabul etti. Aydoğdu, “Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon fiyat farkları konusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz” diyerek, parti olarak ekonomide yaşanan sorunların farkında olduklarını belirtti.

Erken seçim çağrılarına da değinen Aydoğdu, “Hodri meydan diyoruz” sözleriyle yanıt verdi.

‘TÖKEZLEME İÇİNDEYİZ’

Aydoğdu’nun açıklamaları şu şekilde:

“2002 yılını hatırlayalım; AK Parti’nin nasıl iktidar olduğunun en önemli gerçeği, milletin halinden anlamaktan geçiyor. Milletin gözyaşını gözünden gizlice sildik, milletin derdini dinledik. Milletimizin derdi ile dertlenip, onlarla hemhal olduk. Milletimizin kalbiyle muhatap olduk, milletin kalbinden aldığımız emir ile 23 yıldır bize bu ülkeyi idare etme ruhsatı veriliyor. Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon fiyat farkları konusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz.

‘MİLLET AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR’

Türkiye büyüyen bir ülke, ülkemiz büyük bir imparatorluğun mirasçısı bir ülke. Bulunduğu bölgede biraz belini doğrultsa tüm çevresi ateşe verilen bir ülke, dünyanın nimetlerini paylaşan emperyalistlerin dikkatinde olan bir ülke. Hiçbir zaman işlerin iyi gitmemesi istenilen, kendi dertleriyle uğraşılsın istenilen, mütemadiyen üzerimizde operasyonlar çekilen bir ülkeyiz. Buna rağmen bu millet; tarihinden ve birbirinden aldığı güç ile, birliği ve beraberliği ile ve siyasetçilerin milletin halinden anlaması ile ayakta kalmaya çalışıyor.

‘ERKEN SEÇİM ÇAĞRILARINA HODRİ MEYDAN DİYORUZ’

Yine çare de inşallah bizde diyerek, erken seçim çağrısında bulunanlara hodri meydan diyoruz. Milletin kalbine seslenen varsa çıksın meydana diyoruz. Bu tökezlemenin yeni bir çıkış için yeniden bize kuvvet verdiğine, yeniden ders alarak milletin gözyaşlarını gizli silerek, büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimize inanıyoruz”

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!