1. Haberler
  2. Toplum
  3. Abi-kardeş arasında ‘çamaşır makinesi’ kavgası: 1 ölü

Abi-kardeş arasında ‘çamaşır makinesi’ kavgası: 1 ölü

Ankara'da aynı evde yaşadığı doktor ağabeyini çamaşır makinesini açma, kapama anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada; göğüsünden bıçaklayarak öldüren Baran Y., olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alındı. 

featured

Olay, dün gece saatlerinde Yenimahalle içesi Ragıp Tüzün Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Anneleri ile birlikte yaşayan Baran A. ve Özgür A. çamaşır makinesi açma, kapama tartışması yüzünden kavga etmeye başladı. İki kardeş arasındaki kavganın büyümesi sonrası Baran A., doktor abisini bıçakladı. Özel bir firmada veri analisti olarak çalıştığı öğrenilen Baran A., yine özel bir kuruluşta doktor olarak görev yapan ağabeyi Özgür A.’yı bıçakla ağır şekilde yaraladı.

Bağrışma ve yardım çağrılarını duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Özgür A. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağabeyini öldüren Baran A. ise olay yerine gelen Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Baran A.’nın emniyeteki işlemlerinin sürdüğü, hayatını kaybeden Özgür A.’nın cansız bedeninin otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu’nda olduğu öğrenildi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ilkel toplumun ilkel yaratiklari. Utanc icindeyim Atatürke karsi. Tamamiyla berbat ettik. Onun gösterdigi hedef neydi su geldigimiz hale bak. Tam bir rezalet.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!