1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP’den seçim sonuçlarıyla ilgili yeni açıklama

AKP’den seçim sonuçlarıyla ilgili yeni açıklama

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu bir demokrasi şölenidir. Kazanan tüm Türkiye olacaktır. Hiçbir vatandaşımız incinmesin ve üzülmesin." dedi.

featured

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci tur oylamasına ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, “İki kere üst üste CHP sözcüsü telaşla açıklama yaptı. Kendi verilerini Türkiye’nin verileri gibi ortaya koyup bulandırma çabasındalar. ‘Kimse balkon konuşması yapmasın’ diyor. Tüm süreçte suyu bulandıran yegane açıklama 14 Mayıs’ta iki belediye başkanından geldi. CHP’nin ikide bir tansiyonu yükseltmesine gerek yok.” dedi.

‘HİÇBİR VATANDAŞIMIZ ÜZÜLMESİN’

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklamada “Bu bir demokrasi şölenidir. Kazanan tüm Türkiye olacaktır. Hiçbir vatandaşımız incinmesin ve üzülmesin. Kaybeden hiçbir vatandaşımız olmayacak. Seçim sonuçlarını olgunlukla ve demokrasimize güç verdiğimiz için birbirimizi tebrik ederek karşılayalım…” ifadelerini kullandı. 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. AKPden ogrenmislerdir.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!