Eski AKP Kocaeli Milletvekili ve AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Bir süredir kanser tedavisi gören Gönül, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Gönül’ün cenazesi bugün İzmit Fevziye Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında, İzmit Kent Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
ERDOĞAN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Azize Sibel Gönül için başsağlığı mesajı yayımladı.
Erdoğan, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti’mizin geçmiş dönem Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, 23’üncü ve 24’üncü Dönem Kocaeli Milletvekilimiz, kıymetli dava ve yol arkadaşım Azize Sibel Gönül Hanımefendi’ye Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına ve tüm AK Parti teşkilatına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekânı cennet olsun.”
