İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan CHP’li Hakan Bahçetepe’nin yerine 11 Haziran’da Gaziosmanpaşa Belediye Başkanvekili seçilen AKP’li Eray Karadeniz, Atatürk fotoğrafını kaldırttı.
Daha önce Hakan Bahçetepe’nin açıklama yaptığı salonda bulunan Atatürk fotoğrafının kaldırıldığı, Eray Karadeniz’in X hesabından paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.
FETÖ’YÜ ÖVEN PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLMUŞTU
Eray Karadeniz’in FETÖ’yü öven paylaşımları sosyal medyaya yansımıştı.
Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Karadeniz’in Fenerbahçe’ye kurulan şike kumpası sürecinde FETÖ’yü savunduğu ortaya çıkmıştı. Karadeniz, 2012’de yaptığı bir paylaşımda “Haritada yerini gösteremeyeceğiniz ülkelere gidip okul açarak hizmet eden bir topluluğun Fenerbahçe’yi ele geçirmeye çalıştığına inanan insanlar var” ifadelerini kullanmıştı.
‘BENİM ADIM ERAY, MAKLUBEYE GELİRİM DİYORSAM GELİRİM’
Karadeniz ayrıca, başka bir paylaşımda FETÖ’yle özdeşleşen maklube yemeğiyle ilgili şunları söylemiş:
“Cağ kebabına gelemedim maklubeyi kaçırmam. Benim adım Eray, maklubeye gelirim diyorsam gelirim”
BALYOZ KUMPASI YORUMU!
Karadeniz, bir başka paylaşımında ise FETÖ’nün Balyoz kumpasında verdiği karara dikkat çekerek, CHP’yi darbe ile iktidara gelmekle suçluyor.
‘POLATLAR’ DETAYI
Öte yandan avukat olduğu bilinen Karadeniz’in isminin, kara para aklamakla suçlanan Dilan-Engin Polat çiftinin davasında avukatlık yaptığı da iddia edildi.
Karadeniz’in ismi, iddianamede geçiyor.
Gönlünden kimin fotosu geçiyorki acaba? Şıh Sait mi yoksa … mı ? Belki de Sırrının fotosonu seversin.
Fetö nün fotoğrafı geçiyordur muhtemelen çünkü hepsi aynı merkeze bağlı. Üst akılları belli. CIA,MI6,Mossad
Gaziosmanpasayi akpli fetoculerden temizlemek için önce suleyman soyluya, recep korala Mustafa korala bakacaksın..her yeri işgal etmişler.sömürü had safhada mala cokme tehdit rusvet uyusturucu kara para merkezi oldu GOP . ..bunlar burdan gitmedikçe düzelmez.. rant büyük.. halk çok cahil..
ISTANBUL = Toplama Kampi !!!!
( Aslinda bu diger büyük sehirler icinde gecerli !!!! )
“Köykentler / Teknokentler .. = Üretim ! ”
Büyükkentler = Toplama kampi !!! = Tüketim !!!!!!!!!!!!!!!!!