1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP’li isimden Mehmet Akif Ersoy için ‘hatırlı dostlar’ yorumu

AKP’li isimden Mehmet Akif Ersoy için ‘hatırlı dostlar’ yorumu

Eski AKP milletvekili Şamil Tayyar, Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un "uyuşturucu soruşturması" kapsamında gözaltına alınması ve TMSF tarafından görevden uzaklaştırılmasına ilişkin dikkat çeken bir yorum yaptı. Tayyar, TMSF’nin Ersoy’u daha önce görevden almak istediğini ancak "hatırlı dostlar" nedeniyle bunun gerçekleşmediğini öne sürerek, "Son operasyonları da dikkate alınca anlaşılıyor ki herkese dokunuluyor. Artık kimse dokunulmaz değil" dedi.

featured

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yürütülen “uyuşturucu” soruşturması kapsamında Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, jandarma ekipleri tarafından kanal binasında gözaltına alınmıştı. Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak”, “Kabul etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak”, “Kullanılmasına Yer ve İmkan Sağlamak” suçlamalarıyla 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği, Ersoy’un da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti. Ersoy, İl Jandarma Komutanlığı’na götürülmüş, gözaltının ardından da kanalın kayyımı TMSF tarafından görevden uzaklaştırılmıştı.

İlişkili Haber
thumbnail

Uyuşturucu operasyonu: İşte Mehmet Akif Ersoy ile birlikte gözaltına alınan isimler…

Haberi görüntüle

Soruşturma kapsamında geçen hafta, aralarında ünlü haber spikerlerinin de bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alınmıştı.

İlişkili Haber
thumbnail

Spikerler gözaltına alınmıştı… Perde arkası ortaya çıktı!

Haberi görüntüle

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy “uyuşturucu soruşturması” kapsamında 3 kişiyle gözaltına alınmasının ardından AKP’li Şamil Tayyar dikkat çeken şu değerlendirmeyi yaptı:

“TMSF, ‘HATIRLI DOSTLARI’ AŞAMADI’

“Mehmet Akif Ersoy, çok genç yaşta yıldızlaştı.

Devlet ve siyaset içinde özel dostlar edindi.

Sanırım, şöhret ve paranın büyüsüne kapıldı.

Kendisine inanan herkesi çok şaşırttı.

Cezai durumu ne olur bilemem ama mesleki hayatını zor toparlar gibi.

TMSF, Ersoy’u daha önce, uyuşturucu soruşturması başlayınca görevden alacaktı ama ‘hatırlı’ dostları aşamadı.

Operasyon, tüm engelleri yıktı.

Son operasyonları da dikkate alınca anlaşılıyor ki herkese dokunuluyor.

Artık kimse dokunulmaz değil.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!