1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Akşener’in masayı dağıtması üzerine AKP’den ilk açıklama

Akşener’in masayı dağıtması üzerine AKP’den ilk açıklama

Meral Akşener'in altılı masadan kalkarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı aday olmaya çağıran açıklamasının ardından AKP'den ilk yorumlar geldi.

featured

AKP Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in altılı masadan kalkması üzerine “Toplandılar toplandılar dağıldılar! Aylarca süren 6’lı masa tiyatrosu dağıldı… Parlamenter sistem hayali iflas etti. Biz bugüne kadar olduğu gibi milletimizle omuz omuza Sn. RTErdogan‘ın liderliğinde yaralarımızı sarmaya Türkiye’yi hep beraber inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan da sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:

“En acınası da “selamıyla Anadolu’yu ayağa kaldıracağını” zanneden #AltılıMasa’daki küçük partilerin 2 mv için Kılıçdaroğlu’nun adaylığından başka vizyonlarının/söylemlerinin olamaması.. Erdoğan’ın yanında baş üstünde olmayı bırakıp KK’nın gölgesi olmaları:( Allah büyük!”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!