1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayhan Bora Kaplan’ın adamlarına restoranda silahlı baskın

Ayhan Bora Kaplan’ın adamlarına restoranda silahlı baskın

Ankara'da restoranda düzenlenen ve güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan silahlı saldırıya ilişkin 4 şüpheli gözaltına alındı. Olayda, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan S.S. ile birlikte 6 kişi yaralandı.

featured

Ankara Çankaya ilçesindeki Bağcılar Mahallesi’nde 20 Kasım’da silahlı bir grup, restoranda yemek yiyen başka bir gruba silahlı saldırı düzenledi. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan S.S. ile birlikte 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma kapsamında 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Firari 2 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

KAPLAN GRUBU

Ayhan Bora Kaplan, Ankara’da “Kaplan grubu” olarak bilinen mafya grubunun başındaki isim. Ankara’da Esenboğa Havalimanı’na girerken geçen aylarda polis tarafından yakalanan Ayhan Bora Kaplan tutuklanmıştı. Kaplan’ın yurt dışına kaçma hazırlığı yaptığı tespit edilmişti.

Ankara’da her türlü mafyatik işte adı geçen Kaplan grubunun, bazı siyasetçiler ve devlet görevlileri tarafından korunduğu uzun yıllardır konuşuluyordu. Süleyman Soylu’nun yerine İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturan Ali Yerlikaya döneminde suç örgütlerine yönelik başlatılan operasyonların ilk hedefi Ayhan Bora Kaplan ve adamları olmuştu.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!