1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Bahçeli: Öfkemiz, acımız kadar büyüktür

Bahçeli: Öfkemiz, acımız kadar büyüktür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 askerin şehit olması ile ilgili, "Öfkemiz, acımız kadar büyüktür" dedi.

featured

Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın ve Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı şehit düştü.

Acı haberin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında, “Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1’inci Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK’lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef 6 vatan evladımız şehit olmuştur. Öfkemiz, acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 40 yıldır aynı tiyatro, oyna bakalım.

  2. sahne senin bahçeli yardır.

  3. Bi daha söyle!

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!