Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fox Tv muhabirinin kurye Yunus Emre Göçer’in ölümüne neden olduktan sonra ülkeden kaçan Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohamed Hassan Sheikh Mohamud’la ilgili soruyu “Gündem Filistin arkadaşım” sözleriyle geçiştirdi.
Söz konusu anların sosyal medyada gündem olmasının ardından bir açıklama yayımlayan Tunç, görüntüleri “dezenformasyon” olarak niteledi.
X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı:
“Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur. Bir gün önce Fox muhabirinin Ankara’daki aynı konudaki sorusuna “sıfatı ne olursa olsun kanun önünde herkes eşittir, olayı tüm yönleri ile soruşturacağız” şeklindeki cevabımızı bildikleri halde; Bu kez İstanbul’da Filistin ile ilgili bir programda kalabalığın arasından uzattığı mikrofonla ne dediğini duyamadığım yine Fox tv muhabirine “şu anda Filistin ile ilgili programdayız” şeklindeki cevabımın çarpıtılarak yayılmak istenmesi tam bir dezenformasyon olup iyi niyetli bir tutum olmadığı açıktır. Vefat eden motorkurye kardeşimizin hak ve hukukunu korumak için, sorumlular hakkında gerekli soruşturmayı titizlikle takip edeceğimizi tekrar hatırlatmak isterim.”
Cemal Kaşıkçı’nın cinayeti ile ilgili kanıtları Suudilere teslim eden değil mi bunlar?
Kendileri ÇALIP
Kendileri OYNAYANLARA
Türk Milletinin Gündemi
Türk Milletini Ayaklar altına Alanların
Fakirleştirme Projesine Karşı
Demografik yapının değiştırılmesi
Gündemidir.
sen filistinden sorumlu bakan misin yoksa adalet bakani misin?