1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Öztürkmen açıkladı: MHP’li meclis üyesi Ayhan Yazıcı okul basıp öğretmen darbetti

CHP’li Öztürkmen açıkladı: MHP’li meclis üyesi Ayhan Yazıcı okul basıp öğretmen darbetti

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, MHP Altındağ Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yazıcı’nın velisi olduğu öğrencinin kavgaya karışmasının ardından iki kişiyle birlikte okulu bastığını ve olaya müdahale eden nöbetçi öğretmen Ömer Ocak’a saldırdığını açıkladı.

featured

Ankara Pursaklar’da bulunan Turgut Özal Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeni Ömer Ocak (43), oğlu ile tartışan öğrenci ile konuşmak için okula gelen veli ve yanındaki arkadaşı tarafından darbedilmiş, güvenlik kamerasına yansıyan olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, TBMM’de yaptığı basın açıklamasıyla okulu basan kişinin MHP Altındağ Belediye Meclis Üyesi Ayhan Yazıcı olduğunu duyurdu.

Saldırının görüntülerini ve Yazıcı’nın MHP lideri Devlet Bahçeli ile fotoğrafını gösteren Öztürkmen, olayın ardından Pursaklar Ülkü Ocakları Başkanı Fazlı Altınok ve beraberindeki bir grubun okula gelerek gözdağı verdiğini, “Hesaplaşacağız” diyerek okuldan ayrıldığını belirtti. Öztürkmen, olayın üzerinden 48 saat geçmesine rağmen suç duyurusunda bulunulan kişiler hakkında gözaltı uygulanmadığını ekledi.

Öztürkmen, Yazıcı’ya müdahale eden nöbetçi öğretmen Ömer Ocak’ın dövülerek hastanelik edildiğini ifade etti. Saldırının görüntülerini ve Yazıcı’nın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile fotoğrafını yayımlayan Öztürkmen, hastanede tedavi gören öğretmen Ocak’ın aldığı darbeler nedeniyle işitme kaybı yaşadığını söyledi.

Olayın ardından Pursaklar Ülkü Ocakları Başkanı Fazlı Altınok ve beraberindeki bir grubun da okula geldiğini ve öğretmenlerin tepkisiyle karşılaştığını söyleyen Öztürkmen, grubun “Görüşeceğiz, hesaplaşacağız” diyerek okuldan ayrıldığını ifade etti.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Haydutlukta sınır tanımıyorlar.
    Haydutlar ile iyi anlaşmaları bu yüzden olmalı.

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya abone olun!