ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Türkiye’ye gelerek Anıtkabir’i ziyaret etti.
Ziyaretinde bir video paylaşan Graham, “Ben buraya, Suriye’ye barış ve istikrar getirme yolunda ilerleyebilmenin yollarını aramak için geldim.” dedi.
Türkiye ve İsrail’in bölgede istikrar için önemli müttefikler olduğunu ileri süren Graham, şu ifadeleri kullandı:
“Türk ulusunun kurucusu Atatürk’e saygılarımı sundum. Suriye’ye barış ve istikrar getirmek için bir yol bulmaya çalışmak üzere buradayım. Türkiye bu bölgede önemli bir oyuncu ve ABD’nin önemli bir müttefiki. Türkiye ve İsrail, bölgede istikrar için önemli müttefikler”
Türk düşmanı bir mormon barbar gösteriyi sağlam yapıyor.Mevzu nettir.Suriye’yi ideolojik arkadaşa yıktırdılar.Şimdi mamayı koydular ki sen kürt işine ses etme biz geriye kalanı ikiye bölüp yarısını İsrail’e yarısını sana vereceğiz büyüyeceksiniz diye yol alıyorlar.Sonunda olacak olan hepsini alıp bir de üstüne mübarek memleketimizin güney doğusunu kopartup götürmek.İhanetin başı başhain durdurulmalıdır.
Türkiye karşıtı Yunan ve İsrail Lobisinin beslediği senatör hoş gelmemiştir.. Yakında çıkar kokusu..
Bunu niye kapıdan soktunuz? İstenmeyen kişi ilan etseydiniz.